Γιατί χρειάζομαι μία ιστοσελίδα;

Μην ξεχνάτε ότι η κατασκευή μίας ιστοσελίδας είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση. Είναι η βιτρίνα σας προς τον κόσμο.

Και …όπως δεν θα συναντούσατε πελάτες ή συνεργάτες απροετοίμαστοι και απεριποίητοι, το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και με την παρουσία σας στο ευρύ κοινό του internet.

Αποτελεί μία επένδυση η οποία αποδίδει άμεσα και σε βάθος χρόνου, δημιουργώντας πολλαπλασιαστικά οφέλη για εσάς και το κοινό σας.

Δεν σταματούμε όμως εδώ. Αναλύουμε τις ανάγκες σας, σας προτείνουμε την καταλληλότερη προσέγγιση και σας βοηθούμε για την προώθηση και την αύξηση της απήχησης της σελίδας σας.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Διαχείριση ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, τη συντήρησή της, την αναβάθμιση των τμημάτων της και τις αναγκαίες αλλαγές που θα πρέπει να υλοποιηθούν, έτσι ώστε να έχετε μία λειτουργική, άρτια, ασφαλή και αποδοτική παρουσία, χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου.
Επιπλέον φροντίζουμε για τη διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας.

Κατασκευή λογοτύπου

Το λογότυπο, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της σελίδας σας και της εταιρικής σας παρουσίας. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε το λογότυπό σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας αλλά και λαμβάνοντας υπόψη το κοινό στο οποίο απευθύνεστε και το μήνυμα που θέλετε να περάσετε.

 

Ονοματοδοσία ιστοσελίδων

Το να βρείτε το κατάλληλο "όνομα" (domain name) είναι πρωταρχικής σημασίας. Θα πρέπει να είναι μοναδικό, εύκολο στην απομνημόνευση, εύκολο στην πληκτρολόγηση και δύσκολο να αντιγραφεί.
Θα πρέπει επίσης να έχει άμεση σχέση με το περιεχόμενο της σελίδας σας και να κάνει 'κλικ' στο κοινό που στοχεύετε!

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Σας προσφέρουμε λύσεις για την αποτελεσματική φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, σε αξιόπιστους web servers της Ελλάδας ή του εξωτερικού, ανάλογα με την επισκεψιμότητα της σελίδας σας και το περιεχόμενό της. Συνεργαζόμαστε με όλους τους μεγάλους παρόχους hosting, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε μία αξιόπιστη, οικονομική και λειτουργική λύση η οποία προσαρμόζεται σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες σας.

Προώθηση ιστοσελίδας

Θα ανοίγατε ποτέ ένα κατάστημα στο υπόγειο μίας πολυκατοικίας, σε μία απομακρυσμένη περιοχή; Μάλλον όχι.... Έτσι λοιπόν και η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να έχει απήχηση στο κοινό που επιιθυμείτε και να εμφανίζεται ψηλά στις σχετικές αναζητήσεις.
Και επειδή οι στόχοι και οι προσδοκίες του καθενός είναι διαφορετικοί από των άλλων, φροντίζουμε για την εξατομικευμένη προώθηση της σελίδας σας!

Κοινωνικά δίκτυα

Σήμερα, όλοι είναι εγγεγραμμένοι σε ένα ή περισσότερα κοινωνικά δίκτυα και περνούν αρκετό χρόνο σε αυτά. Επομένως η παρουσία σας είναι επιβεβλημένη, ιδιαίτερα εάν το περιεχόμενο της σελίδας σας σχετίζεται με συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες, περιοχές, ενδιαφέροντα κλπ.
Με τη διαφήμισή σας στα κοινωνικά δίκτυα, η προβολή σας αυξάνεται κατακόρυφα, στοχευμένα και χωρίς ιδιαίτερο κόστος.

Δημιουργήστε το site της αρεσκείας σας

Internet portals - CMS

 • Κάντε το site σας σημείο αναφοράς για ενημέρωση και πληροφόρηση
 • Κερδίστε επισκέπτες και διαφημιζόμενους.
 • Δημιουργήστε αφοσιωμένους επισκέπτες που θα έρχονται καθημερινά στο site σας αναζητώντας περιεχόμενο και διαφημιζόμενους που θα προσεγγίζουν τους επισκέπτες σας
 • Οργανώστε σωστά το περιεχόμενό σας, εμπλουτίστε την παρουσίαση της σελίδας σας, προσφέρετε αυξημένες δυνατότητες αναζήτησης, προβάλλετε διαφημίσεις και διαχειριστείτε όλες τις παραμέτρους τις σελίδας σας.
 • Διαχειριστείτε το site σας με ασφάλεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα εργαλεία αλλά και πλήθος πρόσθετων που θα εγκαταστήσουμε για εσάς!

Τηλεκατάρτιση

 • Για σύγχρονη ή ασύγχρονη εκπαίδευση
 • Χρησιμοποιούμε μεγάλο εύρος πλατφορμών ασύγχρονης και σύγχρονης εκπαίδευσης ανάλογα με τις δυνατότητες που επιθυμείτε να εσνωματώσετε, το πλήθος των εκπαιδευομένων και το περιεχόμενο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
 • Σας βοηθούμε με πλήθος εργαλείων για να ετοιμάσετε το πολυμεσικό περιεχόμενο του μαθήματός σας, ενσωματώνοντας quiz, προσομοίωση ενεργειών, ενεργητική αναζήτηση πληροφορίας κλπ.
 • Χρησιμοποιούμε λογισμικό, σχεδιασμένο από εκπαιδευτικούς, βασισμένο πάνω σε συγκεκριμένες παιδαγωγικές αρχές και δομημένο με συγκεκριμένη φιλοσοφία, η οποία στηρίζεται στη διαπίστωση ότι ο άνθρωπος κατακτά τη γνώση όταν αλληλεπιδρά με το περιβάλλον.

Facebook page

 • Φτιάχνουμε για εσάς την σελίδα στο facebook, ένα μέρος όπου χιλιάδες άνρθωποι συναντώνται καθημερινά.
 • Καταχωρούμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για εσάς ή την επιχείρησή σας στα κατάλληα σημεία.
 • Αναλαμβάνουμε την επιλογή ή δημιουργία της cover photo που είναι και η “βιτρίνα” της σελίδας σας στο FB.
 • Δημιουργούμε τη σωστή απεικόνιση για το προφίλ σας.
 • Σας συμβουλεύουμε για τον τρόπο που μπορείτε να προωθήσετε πετυχημένα το περιεχόμενό σας ώστε αφενός αυτό να είναι χρήσιμο για τους επισκέπτες και αφετέρου να δημιουργεί επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και πολλά “Likes” !
 • Οργανώνουμε και διεξάγουμε Online διαγωνισμούς και κληρώσεις για εσάς.
 • Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε τη διαφημιστική σας καμπάνια.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Scroll to Top